Menu
header photo

AFFD  MANAGEMENT  SERVICES (001926902-H)

ACCOUNTING & CONSULTING

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

AL QAEDA TO HANDLE SAYYIDINA UMAR MARTIAL ART IN ARAB SAUDI

 Al Qaeda representative can come meet Gerakhas commando in Malaya to acquire the sanad of Ilmu Perang in order to start learning Sayyidina Umar Martial Art.  Then can learn from Wali Allah Sayyidina Umar in Arab Saudi.  

Ilmu Perang was given to Laksamana Beret Hitam from the doa of Rasulullah Nabi Muhammad SAW.  

TALIBAN representative can come to Gerakhas camp to learn ILMU PERANG from us .. no charges for Taliban ..

Taliban is Imam Mohdi troop from Khurasan an old name of Afghanistan and waving a black flag.. mentioned by Rasulullah Nabi Muhammad SAW ..

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM ./ GENERAL MUSLIM SOLDIERS WORLDWIDE

 

Harimau al Qaeda DIRAJA (darat), perajurit islam al qaeda DIRAJA (LAUT), ANGKASAWAN AL QAEDA DIRAJA DAN PENDEKAR DIRAJA

Abu Sayyaf al Qaeda akan adakan pemilihan pasukan HARIMAU AL QAEDA DIRAJA di Kem Mersing selama 4 bulan termasuk latihan gymnasium di satu bulan pertama. Insya Allah ..  

Untuk masuk pemilihan 600 anggota yang berminat perlu diuji berlari 10km dengan beg galas yang diisi 4 bata.  Kita akan pilih yang paling depan 600 anggota.  Buat di 6 kem komando di mana setiap kem pilih 100 anggota.  Sekarang kita beri peluang masing masing latihan berjogging .. lepas Raya Puasa baru buat pemilihan berlari.  Insya Allah  

Kursus di Mersing pula dari 600 anggota hanya lulus terkuat terhandal 300 anggota yang lulus masuk pasukan Harimau al Qaeda.  Insya Allah.  Komando pisau 3 ada rekod latihan tak perlu ulang kursus yang sama .. kita cuma uji kecergasan badan saja.  Askar yang belum Komando kena ikut kursus asas komando Darat Laut Udara .. insya Allah.

Komander pasukan Harimau al Qaeda DiRaja akan dipilih dari pasukan ini sendiri.  Panglima Mej Jen Kepang dipilih sebagai Komander Harimau al Qaeda DiRaja. Pasukan ini ditaja oleh Angkatan Tentera Malaya.  Panglima Kepang ni cucu Laksamana Hang Jebat.  Panglima Lef Jen Pak Lan adalah Komander Rejimen Pendekar DiRaja.

MCOBA TROOPERS dan RMCOB TROOPERS boleh minta izin Panglima Kepang untuk ikut latihan di kem Komando di hujung minggu sabtu ahad.  Berlatih bersama Panglima Kepang.  Insya Allah.  Rejimen Pendekar DiRaja Komando pasukan simpanan datang latihan di kem Komando di hujung minggu sabtu ahad saja.  Insya Allah.

Panglima Pak Lan (cucu Wali Songo) boleh tengok dan susun latihan Pendekar komando pasukan simpanan di MCKK Dan RMC.  Insya Allah.  Boleh buat lencana MCOBA Troopers Dan RMCOB Troopers letak di lengan kanan baju.  Insya Allah.  Duli Yang Mulia Tuanku Raja Raja Melayu berkenan terima Rejimen Pendekar DiRaja dari MCKK sebagai sub Rejimen Hulubalang DiRaja .. para Pendekar Istana .. alhamdulillah.. insya Allah ..  MCKK Dan RMC buat latihan Komando Pendekar selama 5 tahun .. batch Form 2 tahun 2024 sekarang masuk tahun ke 2 .. semasa cuti penggal latihan dibuat di kem komando .. insya Allah.

Kita akan bantu Indon susun Kolej TNI Wali Songo sebuah akademi Tentera .  Insya Allah ..

Kita akan bantu al Qaeda Arab Saudi susun Madinah Military College .. insya Allah

We will assist Pentagon setting up Washington College .. insya Allah

We will assist Russia setting up Kremlin College .. insya Allah 

We will assist setting up London College .. insya Allah 

We will assist setting up French College .. insya Allah 

Kita nak uji latihan Komando Pendekar hujung minggu sabtu ahad di kem Komando selama Dua tahun dengan lepasan kolej MCOBA Troopers Dan RMCOB Troopers .. nak tengok handal ke tidak .. insya Allah.  Sebelum ikut latihan Pendekar di kem komando mesti tamat dulu TKD Hang Tuah.  Insya Allah .. Lepasan kolej MRSM anggota Askar Wataniah yang sudah tamat TKD Hang Tuah boleh juga ikut latihan Komando pasukan simpanan di hujung minggu sabtu ahad di kem komando .. bas disediakan pergi Dan balik .. tidak digalakkan bawa kereta sendiri sebab latihan sangat memenatkan.  Insya Allah.  Lepasan kolej MRSM boleh buat Whatsapp group setiap batch setiap kolej .. ahli persatuan murid tua MRSM.  

40 Pendekar setiap batch di MCKK selepas latihan Ilmu Perang 5 tahun tamat latihan bila tingkatan 5 .. the best 40 MCOBA TROOPERS.    Belajar TKD Hang Tuah Dan mana mana Silat .. tamat beberapa Silat lagi bagus .. banyak belajar lebih handal. Dalam Ilmu Perang Class 7 ada 400 lebih Silat pada para Wali Hulubalang Melaka .. boleh pilih mana suka .. Lepas SPM boleh ke UPNM atau West point atau Sandhurst.  Insya Allah.  TKD Hang Tuah ni sebenarnya Silat Melayu gaya Tae Kwon Do .. LAKSAMANA HANG TUAH yang susun.  Alhamdulillah .. insya Allah ..

Orang perempuan boleh ikut latihan asas jururawat untuk masuk pasukan MEDIK PUTERI ZARITH SOFIAH  .. dilatih oleh Medik Tentera  Angkatan Tentera Malaya..

Kalau orang PAS serius boleh masuk Askar Melayu full time .. saya beri nama sub Rejimen PERAJURIT ISLAM .. tidak bercermin mata Dan sihat tubuh badan .. kita akan pilih Komander Dari pasukan itu sendiri. Kena tekun berlatih TKD Hang Tuah .. bila dah tamat boleh belajar pulak Silat Ilham Silat DiRaja Negeri Perak.  Kalau Perajurit Islam dah cukup handal capai standard martial art yang kita mahu setanding dengan HARIMAU AL QAEDA DIRAJA saya boleh beri gelaran al Qaeda pada nama pasukan.  Insya Allah .. sila tekun berlatih.  Perajurit Islam mesti menang separuh bertarung persahabatan dengan Harimau al Qaeda DiRaja barulah layak pakai gelaran al Qaeda.  Insya Allah .. Kita akan ambil lagi 100 anggota dari Askar Melayu .. 100 anggota dari tentera laut dan 100 anggota dari tentera udara.  Pemilihan ujian berlari dengan beg galas isi 4 bata dan raifel 10km di 3 kem.  Insya Allah.  sub rejimen Perajurit Islam ini berkongsi antara Tentera Darat Laut dan Udara.  Kita berharap usaha keras dan tekun berlatih silat supaya minimum separuh menang bertarung untuk dapat gelaran al Qaeda.  Arahan Tuan Panglima Angkatan Tentera kata orang Amal PAS hanya hendak diambil 50 anggota saja yang paling kuat .. yang gagal akan diserap ke sub Rejimen TENTERA ISLAM PAS dalam ASKAR MELAYU.. Insya Allah ..

PERAJURIT ISLAM AL QAEDA DIRAJA dapat gelaran al Qaeda dari Jeneral al Qaeda Arab Saudi atas perintah dari Rasulullah Nabi Muhammad SAW.  Alhamdulillah.  

Tok Guru Silat Ilham Pak Harun Sila bincang dengan Mindef hal penempatan jurulatih di semua Rejimen .. Pak Harun tak cukup tangan maka Askar Melayu boleh ke Kuala Kangsar berguru Dan bantu Pak Harun .. jadi Tentera DiRaja Perak .  Insya Allah ..

Untuk Tentera DiRaja Negeri lain nanti kita bantu rekrut ke Askar Melayu dulu bila tamat TKD Hang Tuah baru di hantar ke Tentera Sultan tiap negeri.. insya Allah

Gerakhas boleh pegang Harimau al Qaeda DiRaja .. Paskal boleh pegang Perajurit Islam al Qaeda DiRaja .. Dan Paskau ada program Angkasawan al Qaeda DiRaja .. Ketiga tiga pasukan Komando akan dipakaikan BERET HITAM dengan logo masing masing .. insya Allah .. Ini pasukan komando Beret Hitam al Qaeda Tentera Islam Sedunia .. insya Allah .. ketiga tiga adalah sub rejimen HULUBALANG DIRAJA .. milik Duli Yang Mulia Tuanku Raja Raja Melayu .. mereka ini adalah pendekar pendekar Sultan .. insya Allah.  

Orang PAS kalau berminat boleh masuk Askar Wataniah sub Rejimen TENTERA ISLAM PAS .. berlatih tiap Sabtu  .. isya Allah..

Kepada ATM .. untuk sementara tumpu berlari , gym Dan Silat sehingga pemilihan selesai .. insya Allah

Panglima Gerakhas Mej Jen Kepang dengan Wali Allah Laksamana Hang Tuah sedang menyusun Ninjutsu Hang Tuah iaitu Silat Melayu gaya Ninja Jepun.  Permintaan Dari Komando Jepun.  Insya Allah .. Komando Jepun gelar Panglima Kepang dengan gelaran Ninja Kepang ..

Ahli Kadet Remaja Sekolah KRS lepas SPM boleh digalakkan untuk sertai Askar Wataniah .. bila tamat TKD Hang Tuah boleh pula masuk kursus komando Pendekar di hujung minggu sabtu ahad selama Dua tahun .. insya Allah ..

Di MCKK untuk form 5 selepas SPM akan ada pertandingan Liga Seni Beladiri gaya bebas untuk tentukan ranking masing masing .. ada peraturan mesti ikut .. tak boleh patah tak boleh serang leher tak boleh serang mata tak boleh serang hidung Dan seumpamanya .. pakai vest serang vest saja kuat kuat insya Allah. . Bila sudah terpilih terhandal 40 MCOBA Troopers  akan diuji pula bertarung dengan Gerakhas Paskal Paskau UTK Komando 69 Ungerin dengan pakai vest.

Jika 40 MCOBA Troopers menang lebih separuh maka semua 40 diterima masuk Rejimen Pendekar DiRaja.. jika yang menang kurang separuh maka individu yang menang saja diterima sebagai Pendekar .. insya Allah ..

Satu batch form 5 lepas SPM akan bertanding sesama sendiri di perkarangan MCKK dulu.  Yang terhandal 40 orang akan ke kem komando Gerakhas.  Insya Allah  ..  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / JENERAL TENTERA ISLAM SEDUNIA / PANGLIMA PASUKAN KHAS MALAYA

 

Jeneral Uiygur berkuasa di china

Tentera Uiygur Dari Xin Jiang boleh ambil alih ketenteraan China.. silakan .. sekarang Komander Tentera Islam di China adalah Jeneral Uiygur .. Tentera Islam berbagai Negara akan kekal lama di Xin Jiang untuk memastikan Kerajaan Uiygur stabil di China.  China boleh beri upah berpatutan kepada Tentera Islam berbagai Negara di Xin Jiang.  Upah total USD200juta tahunan berkongsi berbagai pasukan.  Tentera Islam berbagai Negara boleh belajar kungfu Sun Tzu 100 gaya di Xin Jiang tanpa perlu bayar untuk belajar kungfu ..

Kungfu Sun Tzu 100 styles x 50 men in one platoon ..so total 5000 men in training .. 100 different kungfu shirts .. very nice and interesting .. Nabi Sun Tzu time is 2000BC .. these kungfu is 4000 year old .. Nabi Sun Tzu got it from Malaikat Jibril.  The best kungfu in China. Sifu 27 manage to get these kungfu from Ilmu Perang Class 7 Ilmu Wali .. learn from Wali Sun Tzu students.

Polisi KHALIFAH Bumiputra Rule .. maka Presiden Dan Jeneral China adalah orang tempatan China .. Islam itu adil saksama ..

China can have one al Qaeda Regiment in China Military.  China will be protected by Muslim Soldiers Worldwide.  

Let Uiygur be the military officers.  Loyal to Uiygur General ..

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / JENERAL TENTERA ISLAM SEDUNIA 

 

Kuasa Budibicara AGONG semasa darurat

Kepada Tuan Peguam Negara

Sila edit undang undang supaya Yang Mulia Agong ada kuasa budi bicara semasa darurat .. contohnya seperti berikut ..

1.  Kuasa veto Agong isytihar pemerintahan Tentera semasa darurat

2.  Kuasa veto Agong mengekalkan Perdana Menteri semasa darurat guna kekuatan Tentera sehingga hujung penggal ..

3.  Kuasa veto Agong membatalkan usul undi tak percaya terhadap Perdana Menteri 

4.  Kuasa veto Agong memadam kata kata penghinaan 'si' yang bermakna 'mati' dalam bahasa cina pada nama Negara .. maka nama negara jadi MALAYA.

Semua Sembilan Tuanku Sultan tandatangan sudah cukup untuk luluskan kuasa veto Tuanku Agong .. tak perlu kelulusan majoriti Dewan Rakyat ..

Melalui emel sokongan majoriti Dewan Rakyat dah ada walaupun tak perlu ..

Cuba fikirkan lagi ye

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / HULUBALANG DIRAJA 

 

Singapura nak dijadikan Jajahan Johor .. OPS JAJAHAN JOHOR

Ke bawah Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong yang juga Tuanku Sultan Johor

Ampun Tuanku beribu ampun hormat patik harap diampun

Singapura dulunya sebahagian dari Malaya hendak kita ambil semula sebagai JAJAHAN JOHOR.  

Orang cina guna Singapura dengan cita cita ingin menjajah Malaya.  Menggangu saja.  Ada aktiviti ketenteraan Singapura dengan tujuan untuk menakluk Malaya dan Indon.  Cina bercita cita untuk tukar nama jadikan Malaysia Dan Indonesia dengan nama Singapura.  Amboi amboi ..

Semua rakyat Singapura yang berbangsa cina adalah Tentera simpanan Dan masing masing berpistol .. bahaya.  Sekarang semua orang cina Singapura hendak dihalau supaya lari balik ke china homeland.  

Banyak pasukan berbagai Negara ingin membantu.  AFFD sumbang upah USD100juta setiap satu berbagai Negara.  Pegawai Tentera Malaya jadi Field Commander..

Duli Yang Mulia Tuanku Yang DiPertuan Agong boleh anugerahkan gelaran HULUBALANG DIRAJA (THE ROYAL KNIGHT) kepada Tuan Jeneral Pentagon.  Beliau banyak berjasa menolong kita.  Insya Allah .. Patik cadangkan beliau diberi anugerah replika Keris Taming Sari .. Keris terbilang Laksamana Hang Tuah.

Untuk Personal Assistant Jeneral Pentagon kita akan anugerahkan replika Keris Puteri Gunung Ledang. Keris kecil saiz tapak tangan.  Insya Allah.  

Duli Yang Mulia Tuanku Yang DiPertuan Agong berkenan menganugerahkan replika Keris Tun Perak (Datuk Bendahara Melaka) kepada Tuan Presiden Biden .. insya Allah.

Insya Allah ..

Ampun Tuanku  

Kepada Tuan Panglima Angkatan Tentera

Arahkan ATM masuk ke Singapura.  Askar Melayu dikerah ke Singapura.

Yang Mulia TMJ (The Royal Knight of Johor) boleh arahkan pasukan Tentera DiRaja Johor ambil alih semua kem Tentera di Singapura.  

Duli Yang Mulia Tuanku Sultan Perak perintah Tentera DiRaja Perak gerak ke Singapura .. insya Allah ..

Kita akan susun Tentera Sultan tiap negeri ada anggota full time Dan ada anggota part time ..

Komando china yang menyibuk di luar negara akan diserang dengan javelin oleh Pentagon Dan Kremlin.

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / HULUBALANG DIRAJA (THE ROYAL KNIGHT)

 

China soldiers must remain in China .. their only safe place

To China soldiers

Please remain stay in China where this is the only safe place for them and will not be harmed.  If China soldiers go to other countries .. will be killed with javelin.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / GENERAL MUSLIM SOLDIERS WORLDWIDE

 

BULK PURCHASE AND BONUS SHARES

To Chairman of retail companies

Bulk purchase need to be 20 times of bonus shares.  Example bulk purchase RM100thousand so Chairman can claim bonus shares of RM5thousand .. 

All staff of retail company can claim bonus shares of RM500.  

We are planning to have multi national retail shop .. respective countries can have your own retail shop brand name .. Agrobazaar (AFFD) willing to invest 50:50 arrangement .. Agrobazaar share 50% and local will have 50% share (interest free loan) .. the shop will repay the loan to us with easy monthly instalment.

Start looking for shoplots and AFFD will pay cash insya Allah.  

We can create food factories producing products using your own shop brand name of respective countries.  Shareholdings Agromas 50% Local 50% (interest free loan for local) with loan easy monthly repayments by the factory company ifself.  

Your food factories need raw materials of farm products right.  Your plantations will come out .. This is AGRICULTURAL MANUFACTURING THEORY .. it works well right.  Insya Allah.  

Insya Allah

CHAIRMAN AFFD GROUP

 

AFFD HOLDING SHARES AND DIRECTORS

The Leaders worldwide can claim for directorship with monthly director fee of RM25thousand and shares in AFFD Holding not more than USD1billion under the name of respective governments. 

So our AFFD Group products and goods can enter the respective countries worldwide.  

Insya Allah

CHAIRMAN AFFD GROUP

 

Hak istimewa orang Islam

Ke bawah Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong  

Ampun Tuanku beribu ampun hormat patik harap diampun  

Dah tiba masanya HAK ISTIMEWA ORANG MELAYU dipinda kepada HAK ISTIMEWA ORANG ISLAM.  

Cina Muslim dan India Muslim akan dibimbing juga oleh MARA untuk menceburi bidang perniagaan.  

Cina Muslim dan India Muslim akan dibenar belajar di UiTM bersama sama dengan orang Melayu.  

Tapi polisi BUMIPUTRA RULES berkuatkuasa iaitu hanya Melayu saja layak jadi Perdana Menteri.  KETUANAN MELAYU berkuatkuasa.  

BUMIPUTRA RULES adalah polisi Khalifah untuk seluruh empayar Islam.  Di mana pemimpin penduduk asal berkuasa sebagai Perdana Menteri atau Presiden dalam negara masing masing.  

Ampun Tuanku  

LAKSAMANA BERET HITAM / HULUBALANG DIRAJA / KHALIFAH BERET HITAM

 

AGRICULTURAL MANUFACTURING MEGA PROJECT OF VARIOUS COUNTRIES

For countries interested in AGRICULTURAL MANUFACTURING MEGA PROJECT can contact MARA to engage one UiTM Harvard University lecturer (supervisor) for PHD in Entrepreneurship with CEO of the respective countries .. the CEO can be a staff in Ernst & Young or Peat Marwick.  PHD supervisor will pick my relevant articles for the CEO to refer and rewrite accordingly for the respective countries .. We will use Google drive folder. When the project is successful where the respective country start to earn extra tax collected then only the CEO get a Pass in PHD in Entrepreneurship.  

Year 2024 is preparation where your university need to acquire our entrepreneurship syllabus from UiTM Harvard University for five months.  The following semester your final semester student will attend the entrepreneurship lectures.

Year 2025 80% graduates receive capital money and start to commence business.

Year 2026 is when companies start to pay tax .. your country suppose to start earning extra tax.  

The price for Entrepreneurship Syllabus (one semester) is USD1billion.

The price for PHD Entrepreneurship.. agricultural manufacturing mega project is USD1billion.

These PHD PROJECTs are also being assisted by eight other universities in Malaya. They UUM, UM, USIM, UKM, UPM, UMS, UMP and UTAR.  These are subcons of the PHD project. They requested for participation.  

For everybody information this mega project was initially approved and launched in Malaya by the former YAB Prime Minister Tun Dr Mahathir in the year 2020.  Earliest project started in Terengganu using Terengganu oil royalty .. kampung chicken .. now already coming to fifth year 2024. 

I am appointing YAB Tun Dr Mahathir as a director in AFFD Holding assisting me to manage the mega project worldwide.

Tun Dr Mahathir's son Dato Mukris also a director will assist his father especially attending meetings worldwide.  Any problems arise just let Dato Mukris know .. his job to do trouble shooting.

Tun Dr Mahathir's daughter Dato Marina now appointed a director will also assist her father.  

According to Malaikat Jibril our best selling product is kampung chicken.  We will start with kampung chicken first worldwide.

Insya Allah

CHAIRMAN AFFD GROUP / Mohd Affandi bin Hamzah, BAcct (UUM), CA(M) / MIA17061

 

Ladang dan perkampungan terancang di Indon

Syarikat induk di Indon ialah PT JOKOWI HOLDING.  Usahasama dengan AFFD.  Saham kerajaan Negeri Indon + Jokowi jadi 50% : AFFD 50%  .. kerajaan Negeri Indon pegang saham nilai tanah.  Jokowi tunggu keuntungan untuk claim bonus saham.

Kita akan buat ladang ladang Dan perkampungan terancang di Indon.  Pihak Indon kena buat lapuran alam sekitar untuk tentukan kawasan hutan mana yang boleh diterangkan Dan kawasan mana kekal hutan simpan.  Lepas tu buat town planning design guna AutoCAD.  Nak susun ladang ladang kampung kampung Dan buat jalanraya Dua lorong.

Pihak Indon perlu senaraikan tanaman tanaman untuk kawasan kawasan mana.  Antaranya kelapa muda, jagung, lemon, limau, laici, longan, padi, durian, rambutan, buah mata kucing, pisang, tembikai, buah naga, nangka, mangga, durian belanda, cempedak, manggis, nenas, potato dan lain lain lagi.  Cuba buat kilang potato chip Agromas. Buat town planning design Dan namakan kawasan ikut tanaman. 

Kawasan ladang limau kasturi Dan berdekatan ada kilang kordial limau kasturi.  Untuk buat kilang offer saham kilang kepada Tuan tanah.  Macam ni boleh dirikan kilang di tengah tengah kampung ..

Kilang Agromas akan masuk Indon untuk proses hasil tanaman masuk tin atau air kotak.  KALAU DAPAT DIPROSES MASUK TIN AKAN BOLEH LETAK LEBIH LAMA DI KEDAI.. kita hanya nak buat hasil tanaman yang boleh diproses saja .. Dari kebun ladang terus hantar ke kilang Agromas .. INSYA ALLAH .. buat tanaman ikut kawasan kampung kampung supaya senang lori angkut hasil tanaman yang sama ke kilang berdekatan. .. Untuk satu kawasan kampung kampung yang buat tanaman yang sama boleh lantik seorang ketua supaya mudah berurusan dengan kilang .. buat satu Whatsapp group supaya mudah berhubung sesama yang terlibat tanaman yang sama .. Mesyuarat kawasan akan dibuat di masjid.  Insya Allah.  

HULUR MESIN RUMPUT IKUT KAWASAN .. dah boleh mula daftar pekerja dengan isi borang .. boleh guna PAYROLL PANDA sistem HR online daftar pekerja .. nanti senang buat ikut kawasan .. boleh juga di berbagai kawasan mula daftar pekerja.. boleh guna masjid masjid sebagai pusat pendaftaran pekerja .. minta bantuan AJK masjid masing masing ..

Juga perlu susun ladang ternakan ayam organik, kambing Dan lembu .. insya Allah.  Susun juga reban pengumpulan ayam kampung di mana orang kampung bela ayam di kebun sebelah rumah Dan jual borong ke reban pengumpulan ayam kampung.  Insya Allah.  Nanti kita buat hasil ternakan frozen.  

Kita akan buat rantaian kedai PT AgroBazaar seluruh Indon di kawasan kawasan padat penduduk.  Kita ada kedai di berbagai negara seluruh dunia.  Produk produk Indon boleh eksport ke berbagai negara ...  

AFFD boleh jadi Agromas Dan boleh jadi Pahlawan Ladang .. Dua Dua subsidiari dalam AFFD Group.  Insya Allah.

AFFD akan buat sedekah sponsor sekolah sekolah di Indon sehingga berjaya ke peringkat universiti untuk lahirkan graduan graduan Indon.  Indon kekurangan graduan bumiputra untuk bekerja di pejabat pejabat ladang.  Untuk sementara graduan graduan Malaya akan kerja di Indon.  Ijazah Pengurusan Ladang UiTM Dan UPM boleh bersiap siap untuk graduan berhijrah ke Indon.  Lepasan sekolah pelajar Indon boleh mohon untuk masuk ke ijazah Pengurusan Ladang UiTM Dan UPM ini. Insya Allah.  Untuk Pengurus Ladang akan disediakan rumah Dan kereta milik syarikat.  Insya Allah.

Ini MEGA PROJEK PERKILANGAN ASAS TANI di Indon.  Insya Allah ada nanti kilang kilang pertanian moden.

Pahlawan Ladang Malaya mula bawa masuk mesin rumput ke Indon Dan gaji minimum untuk veteran tentera Indon.

Debit Peralatan Ladang .. credit Pahlawan Ladang 

Debit Gaji .. credit Pahlawan Ladang

Pahlawan Ladang mula bawa masuk modal ke Indon.  Insya Allah.

Rakyat Indon yang ada tanah kampung (kena tunjuk geran tanah) boleh dapat mesin rumput Dan gaji minimum untuk usahakan tanaman Dan ternakan.  Hasil jualan 50% dapat pada Tuan tanah Dan 50% lagi dapat pada syarikat.  Syarikat tidak akan ambil tanah orang kampung.

Rakyat Indon yang tiada tanah boleh kerja makan gaji dengan syarikat ladang atau kilang .. insya Allah.

Akauntan MARA (AFFDmgt) akan buat perakaunan seluruh Indon .. kita memerlukan ramai akauntan untuk setiap satu syarikat seluruh Indon.. syarikat akan sediakan rumah Dan kereta milik syarikat.  Insya Allah ..

Untuk PT Jokowi Holding kita akan buatkan fixed deposit Maybank Islamic untuk cover kos gaji Dan expenses.  Insya Allah.

Akauntan Dan Pengurus Ladang boleh balik kampung di Malaya sekali sabtu ahad dalam Dua bulan naik AFFD executive jet .. insya Allah .. terbang Dari Indon malam sabtu Dan kembali Dari Malaya malam Isnin.  Penerbangan ditaja syarikat khusus untuk warganegara Malaya yang bekerja di Indon. Insya Allah .. 

Pihak Indon berminat mengendalikan PT AFFD (Indon) Executive Jet .. pihak Malaya AFFD Executive Jet Sdn Bhd setuju untuk melabur dengan letak fixed deposit Maybank Islamic untuk buat breakeven .. 51 countries interested with AFFD Executive Jet business .. insya Allah we will do this .. I limit only 10 aircraft per country .. Boeing need to manufacture 510 units of executive jets .. alhamdulillah and insya Allah .. maintenance servicing will be done by Boeing Malaya .. 

Half net profit can claim bonus shares by Indon management until become Indon 50% : Malaya 50% ..

We will start serving executive jets within AFFD Group worldwide first .. our company policy for Assistant Manager and above entitle for annual holiday where company will sponsor executive jet fares .. insya Allah .. we need to rest after all the hard work during a year .. insya Allah .. 

There will be company annual trip when we achieved the net profit target to reward entire staffs.

Orang kampung di Indon boleh bela ayam kampung untuk jual borong hantar ke reban pusat pengumpulan.  Ada lah pendapatan sampingan.  Reban pusat pengumpulan boleh buat ayam kampung frozen jual ke PT Agrobazaar.  Insya Allah.

GRADUATE BUSINESS PROGRAM

We need directors to run the business .. graduates young entrepreneurs .. I am requesting to setup UiTM universities worldwide .. AFFD sponsors this UiTM university .. MARA study loan available ..interest free .. with CGPA 2.75 and above the loan become scholarships .. this is my charity work.  Insya Allah .. Harvard interested to join in .. The university will be named HARVARD UiTM UNIVERSITY .. insya Allah 

PHD PROJECT

Somebody may be interested to do a PHD project on Indon Agricultural Manufacturing or on Great Britain Agricultural Manufacturing.  Real life project of respective countries.  UiTM lecturer will be the PHD supervisor.  Sharing the google drive folder of the project with respective governments administration.  AFFD will invest worldwide .. do not worry about money.  Insya Allah ..  You will get the PHD passed when the projects are successful .. insya Allah .. USA and France interested to invest in various countries .. can nego ..

The paperwork must copy cat my Agricultural Manufacturing Theory if not it won't work .. this theory proven successful in Malaya.  Then adjust accordingly referring to each respective countries.  Your place your plants in your climate ..

Appoint Group CEO for each country .. buy cash the office lot for the holding company and we will arrange Islamic fixed deposit where the monthly dividends to pay salaries in the head office of the holding company ..

MARA is the worldwide CEO .. those countries who need capital money can contact MARA.  Insya Allah ..

We will use Islamic fixed deposit in holding company where the dividends will be used to invest in subsidiaries.. insya Allah 

The fixed deposit and current account under the name of foreign holding company will be at Maybank Kuala Lumpur where the signatories are MARA.  Upon receiving dividends monthly MARA will transfer to foreign current account overseas.  Of course the foreign current account signatories are foreigners respectively.  Insya Allah ..

Each month AFFD Holding receives dividends of around RM8 trillion.  For each country we can allocate Fixed Deposit of RM1trillion.  In one month 8 countries will receive Fixed Deposit. Take turns next 8 countries in the following month .. insya Allah ..

Please disclose in the accounts what you paid for .. such as

Debit school education

Debit loan repayment

Debit investment in subsidiaries

For cargo transportation within AFFD Group worldwide we will use Nippon Express worldwide.  AFFD has shares in Nippon Express.

For accounting within AFFD Group worldwide.. we will use AFFDmgt worldwide .. internal within AFFD Group.  

 

Disediakan oleh CHAIRMAN AFFD GROUP / LAKSAMANA BERET HITAM 

 

AEROSPACE DEFENCE

TUDM DIVISYEN AEROANGKASA

Malaya TUDM Aerospace Division request to join the NASA and Russian space program.  Participate in ISS rotation of astronaut.  Rotate every 6 months.  Let astronaut meet family after 6 months at ISS.  6 months do work on earth .. then back to be in ISS.  

LASER WEAPON ON SATTELITE .. The Sky Revolver & Aerospace Defence Radar

Thinking of military sattelite equiped with long range laser weapon .. can shoot laser at approaching missile or jet fighters.  Star Wars program.  

Must be accurate and do not let the laser to do destruction on the earth.  Satellite laser to be linked to land radar or radar on ocean battleship .. when approaching missile detected by radar can instruct the satellite laser to strike.  

How about laser to try target a dummy on earth?

The laser will not kick and do not move backwards when firing.  Think about the power for the laser.  Maybe battery charged by solar.  How many shooting can be done until the battery run out of power and need to be charged again by solar?  Maybe one battery will be used up by one shooting.  So we will use 25 batteries.  Gold solar panels to recharge these batteries.  The nickname for this laser satellite is SKY REVOLVER.  Try rotating 25 batteries like a revolver.  Each batteries is separate from other batteries. When rotate one battery will connect to the laser gun.  

Need 2 satellite like this at least where one satellite cover view of one side of the earth.  The second one cover view of the other side of the earth.  

Malaikat Jibril said this laser weapon will be a success.  

Can have ocean battleship with radar linked to sky revolver.  Radar guided laser shooting from the sky.  All aircraft carriers need to have this kind of radar.  Can intercept incoming missile  approaching the ship.  

Use sonar radar underwater to guide the sky revolver to intercept the incoming torpedo towards a battleship.  .  

USA can charge the country which interested to be covered by the sky revolver.  No need to sell any sky revolver because cannot too many such sattelite in the sky above.  The satellites can collide at each other.  Just sell the special land radar or radar on battleship.  

Radar should be able to lock moving target.  

LASER ON MOVING SPACESHIP BATTLESTAR.. 

BattleStar Pentagon (USA) .. Fleet Commander  .. soldiers

BattleStar Green Beret (USA)  .. soldiers will be wearing space suits due to the extreme weather on Mars.  Space age soldiers with new guns.  US Green Beret aerospace division going to be the most advanced sophisticated troop in the universe. BUT PLEASE DO NOT BOAST.  

BattleStar Galactica (USA) .. scientists 

BattleStar TIGRESScargo (USA). .. carrot

BattleStar PANTHEROcargo (USA) .. strawberry

BattleStar SWAT (USA)  

BattleStar Red Cross (USA)

BattleStar STARBUCKScargo (USA)

BattleStar KFCcargo (USA)

BattleStar PIZZAHUTcargo (USA)

BattleStar MCDONALDScargo (USA)

BattleStar DOMINOcargo (USA)

BattleStar RAMSAYcargo (USA) .. Gordon Ramsay Restaurant with halal food and drinks only.  

We are going to have 2 pyramid buildings in Mars with 4 x 2 restaurants at ground floor.  Insya Allah.  

BattleStar SkyWalker (Russia)  .. to develop this spaceship with sky revolver laser gun Russia can communicate in google doc asking questions to Malaikat Maut.  MINDEF Malaya will charge USD1billion for this. Russia can also develop space suit and gun for space age Russian soldiers.  Insya Allah.  Russian aerospace commandos going to be among the most advanced and sophisticated troop in the universe.  PLEASE DO NOT BOAST.  Insya Allah.

BattleStar USSRcargo (Russia) .. salad

BattleStar ALBATROSScargo (Russia) .. potato .. use vase that can be turned screwed to the floor 

BattleStar PREMIERAcargo (Malaya) ..  Premiera Chef.. special dish bamboo stick prawn noodle ..  we will try to get the supply of bamboo stick prawn from Sabah and Sarawak.  Premiera Mars Residency Sdn Bhd (incorporated in Malaya) will be the accomodation for our astronauts ..   shares AFFD (Zah) 100% .. Premiera will manage this residency and will charge monthly.. The building will be pyramid shaped.  Very stable if storm coming.  Restaurants will be at ground floor of the pyramid building.  Food and laundry will be charged to room and respective governments will pay for the rooms in Premiera .. Insya Allah.  

Pentagon (Trump) will have the second pyramid hotel with shares 100% ..

Hilton will have the third  pyramid hotel with shares 100%.

BattleStar Cheng Ho (China) .. scientists 

BattleStar Samurai (Japan) .. scientists 

BattleStar Nato (EU) .. scientists

BattleStar ??? (18 units for 18 countries)  .. soldiers

BattleStar KD Beret Hitam (Malaya) . pilot by Paskau . 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. soldiers

BattleStar KD AFFD (Malaya) .. scientists 

BattleStar KD Hulubalang (Malaya)  .. pilot by Gerakhas . 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. soldiers

BattleStar KD Pendekar (Malaya) .. pilot by Paskal .. 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. US soldiers

BattleStar KD Gerakhas (Malaya)  .. 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. scientists 

BattleStar KD Paskau (Malaya)  .. 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. scientists 

BattleStar KD Paskal (Malaya)  .. 5% crew Taliban chef and 5% crew Malaya chef .. scientists 

BattleStar KD MYcargo (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. chicken cage

BattleStar KD RMCOB (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. scientists 

BattleStar KD MCOBAcargo (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef is Otet and wife interested as chefs? .. Bumbledee cargo

BattleStar KD MRSMcargo (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. chicken cage

BattleStar KD UiTM (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. scientists

BattleStar KD UPMcargo (Malaya) .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. chicken cage

BattleStar KD UTKcargo .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. goat cage

BattleStar KD KOMANDO69cargo .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. goat cage

BattleStar KD UNGERINcargo .. one pair Taliban chef and one pair Malaya chef .. goat cage

Scientists can be passengers in our Malaya BattleStars .. to do research & development in Mars planet. 

Malaya commandos need to use two BattleStars KD Beret Hitam and KD Hulubalang.

US Green Berets can use KD Pendekar.  Insya Allah.  

The others Malaya BattleStars can be occupied with scientists.  

Each BattleStar worth selling price of USD25billion.  With crew of 36 in each BattleStar ..  According to Malaikat Maut the cost of each BattleStar is around USD10++billion .. cost cushion of mark up 50% and technology value of mark up 100% .. this is how the selling price becomes USD25billion.  We have to consider the manufacturer's technical expertise and technology they have.  

US and Russia will share expertise and build the prototype at Boeing plant .. Then all BattleStars will be built by Boeing USA.  Insya Allah.  .Russia sharing expertise will earn 50% discount for Russian BattleStars.

Think of CARGO BattleStar to transport ration to Mars space station.  Think also of putting man in Mars for 6 months rotation.  

Another option is using laser weapon and radar on moving outer space battleship.  The BattleStar can direct laser gun at targets on earth.  The radar should be able to lock targets.

Think of a way to neutralize the radioactive in nuclear fuel.  Malaikat Maut said mix the nuclear fuel with cuprum can neutralize the radioactive .. Uranium : Cuprum ratio 2 : 1  ..  insya Allah .. 

Malaikat Maut predict our space ships will have a successful trip to planet Mars in five years from now .. in year 2028.  The body width is the size of football field with wings to take off and land.  Spaceships together will do the landing in Mars .. will stay in Mars for one month .. then successfully return back to earth.  The travelling to planet Mars will take one week.  Of course returning to earth will also take one week.  Nuclear fuel used up when returned back to earth.  

The rooms of accomodation in the spaceships are small and compact with double decker bed.  Crew can bring spouse together in the trip to Mars.  We will test how to survive in outer space.  Maybe a space station on planet Mars.  Malaikat Maut also predict we will create space station on our moon and then later on Mars.  We test on our moon first.  

The food maybe potato .. carrot .. strawberries .. and try to think of small size fruit plants .. these are also our source of oxygent.

We a coming into a star wars era.  

Design a VERTICAL TAKE OFF & LANDING (VTOL).  In Mars there is no landing strip like we have on earth airport.  

The BattleStar need a wide body with solar panel on top to charge batteries of the laser gun Sky Revolver .. insya Allah ..  

The BattleStar will look like the space shuttle but with wide body like the size of a football field and with wings like the Concorde.  

Malaikat Jibril said safe successful BattleStars explorations to all planets in the Milky Way Galaxy.  Insya Allah.  

NO NEED FOR NUKE WEAPONS  

No need for nuclear weapon.  Too destructive and cannot be on the targeted land for a long time.  No living thing can survive on the radioactive land.  

CAN PLANTS GROW IN ISS IN THE OUTER SPACE  

Can plants be grown in ISS in the outer space.  Have you test this? Can hope for oxygent from the plants. Is it possible to have a small garden in ISS?  Can eat the vegetables I hope.  Grow vegetables.  Try growing potatoes, carrots and strawberries.  Just a small garden.  

How the vegetable vase look like?  Need to cover the soil with plastic and poke holes for the water to be poured on it.  How to pour water in zero gravity?  Need to push the water with hands towards the soil.  Dato Sheikh Muzaffar Shukur can try doing this project. Growing food in outer space.  

Malaikat Jibril said growing potatoes and carrots in ISS is going to be successful.  

Rear chickens male and female in cages waiting for eggs to be laid.  Test on the space ship on moon space station first.  Learn.  Trial and error.  Need to bring along enough chicken feed stock. 

Our vegetable plants cannot survive in Mars climate .. we need to use a locked green house on Mars.  Test first on our moon.  Set up locked green house on our moon.  Start learning.  This is our food.  The plants need to use vases.  Can easily carried back to spaceship if want to relocate.  The vases need some kind of lock to the floor in the cargo section of the spaceship.  

Prepare for storm on Mars.  Green house walls need to be triangle shape.  When storm about to come all spaceships need to fly up to the sky and be far above the storm below.  

For a start can have plants and livestocks in the spaceships.  Later when it is suitable to have bigger community on the ground of Mars then can have green houses for the plants and livestock.  

Insya Allah.  

SPACE MAIN MENU 

Our main menu is chicken or mutton steak with mashed potato with slices of carrot and have strawberries as dessert on spaceships and Bumbledee Cafe at our base in Mars.  Cafe run by Chef Otet and other chefs.  

At the moment Chef Otet is running the Cafe Bumbledee at USM Penang in Malaya.  Now Chef Otet will set up his branches Bumbledee Cafe on our Earth's moon and in Mars base.  

Hilton cafe will be joining us in Mars.  Special bamboo stick prawn noodle.  

Gordon Ramsay Restaurant will also joining us in Mars.  

Starbucks will be joining us in Mars.  

All cargo BattleStars need to have cooler to control the temperature in the cargo section.  Maybe travelling in hot temperature outside the spaceship.  Hot temperature can affect the food we bring along.  

Respective governments will sponsor the transportation of restaurants goods and not charging on transportation.  The spaceships travelling so expensive.  So restaurants can charge for the food at reasonable price.

The 4 restaurant section at level ground in the pyramid building will be named 4 CORNERS.  

Insya Allah  

CAN ASK QUESTIONS TO MALAIKAT MAUT

NASA can list down questions anytime for Malaya Panglima Angkatan Tentera to ask Malaikat Maut.  Need to pay Malaikat Maut with donations to Masjid Mekah Fund current a/c with MINDEF Malaya.  . 

Malaikat Maut already received donation to Masjid Mekah fund.  NASA can continue asking any query within 5 years until the successful trip to Mars. Insya Allah.  Assistance by Malaikat Maut is actually Ilmu Perang Class 6 Ilmu Malaikat Maut.  

Actually these concept design is idea from Allah being put in my mind by Malaikat Jibril.  This is Ilmu Perang Class 4 Ilmu Jibril.  Thanks to Allah for the idea.  

We are going to have military spaceships the BATTLESTARS.  Al hamdulillah.  

We have to share only 2 satellite among all countries involved.  Cannot have too many satellite in orbit moving around the earth.  Can collide with each other.  Hope everybody agree with this.  

According to Malaikat Jibril there are strange plants and strange animal in Mars.  Commandos need to bring guns to cover us.  Need to build fencing around the camp.  Have oxygen in Mars this shows us there is plants emitting oxygen.  Please ask Malaikat Maut on this.  

Electric fencing around the camp need batteries that can be recharged with solar .. Put cctv with zoom camera around our fence hoping can capture video of alien animal wandering near our base.  The Mars base need siren to be sounded when emergency and can scare the wandering animal near the base.  

We cannot rear chicken on land which can attract predators.  Have to rear chicken in our spaceship.  Furthermore the climate may be too hot or too cold.  Our chickens cannot survive outside our spaceship.  

According to Malaikat Jibril there are sizable amount of uranium and cuprum in Mars.  Can ask Malaikat Maut for the positions of these minerals.  

We need internet connection in Mars.  Malaikat Maut said need to use static satellites along the way to Mars.  Then we can communicate with our man in Mars.  Need our man in Mars to see my blog.  

Malaikat Maut said the BattleStar full speed is 500thousand km/hour.  

Our space gun has two barrel .. one barrel using bullets and the second one using laser.  Maybe need to have battery backpack.  The battery rotate or connection to battery rotate. Which one is better? Can check with Malaikat Maut.  

In a forest we must not use laser gun .. can create fire to the forest.  Have oxygent in the forest so can use bullets.  

In space where no oxygent then we use laser.  Try to have minimum 500m laser range.  Do you need options on the laser range.  The laser gun can burn a military vehicle.

Payment for our work sharing 50:50 between AFFD Holding and MINDEF.  Insya Allah.  MINDEF involve doing the testing in R&D.  

Using Ilmu Perang we cannot boast or talk big.  Your strength will fade and become weak no help from malaikat.  If you boast in the mouth you need to istighfar 1000 x .. if you boast in the mind you need to istighfar 3 x..

Insya Allah.

Prepared by LAKSAMANA BERET HITAM 

 

operation peaceful Palestine by united nations peace keeping forces 

Palestine is actually peaceful now with Rasulullah Nabi Isa AS in Palestine.  No war going on.  Israel is playing with fake news.  

Green Berets USA 10,000 men will move to Israel in yearly rotation, to control the Jews.  Being moved by Malaikat Maut in one second.  Green Beret THE FIGHTING TIGER will conduct an exercise within Israel land by occupying the Israeli border and try to calm down the Jews.  .  

Russian Commandos 10,000 men is joining this UN Peace Keeping Forces.  Insya Allah.  When in black outfit they call themselves the BLACK PANTHERS.  

Taliban solders 10,000 men will move to Palestine to strenghten the defence there.  With yearly rotation.  Being moved by Malaikat Maut in one second.  Taliban will command exercise of all muslim soldiers now in Palestine.  Taliban will be the Field Commander ..THE LION OF PALESTINE .. Taliban is our front line soldiers and need to be in Palestine for a long time.  LISTEN TO THE ROAR OF THE LION ..  the Muslim Soldiers is like the SLEEPING GIANT HAS WAKEN UP.  

Al Qaeda also joining this Peace Keeping Forces.  Al Qaeda also LIONS OF PALESTINE.  Very scary ROAR.  

Hamas of Palestine is also LIONS OF PALESTINE.  Problem solved now after so many years of fighting.  Alhamdulillah.  Insya Allah ..  

Malaya  Askar Melayu 5,000 men will move to Palestine with yearly rotation.  Being moved by Malaikat Maut in one second.  After the above exercise Askar Melayu will lead a martial arts training of TKD Hang Tuah.  Hoping for some donations for our Muslim Soldiers Fund being hold by Rasulullah Nabi Isa AS.  Gerakhas HARIMAU BERJUANG 100 men, Paskal 100 men and Paskau 100 men will also handling the training of TKD Hang Tuah.

Malaya 10 Briged Para 500 men will do a parachute drop in Palestine.  Will rotate yearly.  Will also involve in the training of TKD Hang Tuah.  

Malaya 5 tanks of Rejimen Armor DiRaja will be joining the troops.  

Malaya NGO who wish to help Palestinians can get Askar Wataniah uniforms from Sungai Buloh camp .. go to Palestine as reservists and give a helping hand.  

Buying from Pentagon 20 units anti aircraft surface to air missiles to be installed at strategic location within Palestine.  Insya Allah.  

Already using the Ilmu Perang Class 5 .. sword of 6000 Malaikat mechanical strike on an enemy jet fighters and missiles.  They incur losses trillions of Euros on those spoiled weapons.  

Beret Hitam will teach Taliban, al Qaeda, Hamas and Green Beret Pentagon the ILMU PERANG.  

36 countries is joining this UNITED NATIONS PEACE KEEPING FORCES.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / GENERAL MUSLIM SOLDIERS WORLDWIDE 

 

Rebuilding Iraq / Syria / Afghanistan / ARAKAN / turkey / palestine / indon

We will use zakat money to rebuild Iraq / Syria / Afghanistan / Arakan / Turkey / Palestine / Indon.  Pentagon USA,  Kremlin Soviet and Britain contributing Maybank Kuala Lumpur Islamic Fixed Deposits where dividends as zakat.  Malaya will contribute some sedekah for this purpose.  

Maybank Islamic will setup branches in Iraq / Syria / Aghanistan / Arakan / Turkey / Palestine / Indon at stategic location.  Planned villages.  

We will setup plantations so that the local people can work.  Plantation companies.  Workers will receive salaries into bank accounts at Maybank Islamic.  Where suitable we will set up factories to process the plantation products.  

We will build condos for workers accomodation.  Nearby will be shoplots selling daily neccessity products.  

Need to prepare for water, electricity, internet etc.  

Pahlawan Ladang will create plantation subsidiaries in the affected countries.    Agromas will create factories on agricultural products.  Shares 34% of the state government for the value of land .. 33% Pahlawan Ladang or Agromas and 33% locals. Zakat money will become share capital of the locals.   

We will show the locals how to set up group of companies.  We give fishing rod and not fish.  You use the fishing rod to catch fish.  Insya Allah.  The group of companies is your fishing rod.  Do business and earn profits.  Insya Allah.  

Universiti Technology MARA (UiTM) - Harvard University twinning program can conduct CERTIFICATE IN ENTREPRENEURSHIP for one semester .. training for new directors before to start managing group of companies.  Insya Allah ..  Harvard is still in progress accepting this Entrepreneurship program from UiTM .. may take one year .. by September 2024 should be ready to accept trainees.  Insya Allah.

We are doing a swap with Harvard.  UUM (Universtiti Utara Malaysia) accepting Harvard's Bachelor of Business Administration.  Now a twinning program.  Students can enrol for this twinning program ..  UUM Harvard Bachelor of Business Administration in the coming semester.  UUM is claiming as Harvard of the East in business program.  AFFD will sponsor AFFD executive jet for the Dean of Management Faculty trip to Harvard.  Insya Allah.

Other countries interested in this AGRICULTURAL MANUFACTURING can consult EY or Peat Marwick in the respective countries.  Please give a list of crops you want to do to rafizi.ramli@epu.gov.my / EY or Peat Marwick.  Please cc Anwar Ibrahim.

We need local qualified staffs.  Some countries may need to start with education first.  We can use zakat money to provide primary school and secondary schools.  Then come to Malaya study in UIA (Universiti Islam Antarabangsa) english medium. Students from poor families will be sponsored by zakat.  We will do these for country like Indon.  Insya Allah.  

Indon can prepare some calculations of school education to claim zakat.  Submit the calculation to Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.  

Poor countries can ask for help.  The poor in these countries can request for zakat share capital.  We will set up group of companies.  AFFD can also invest if requested.  

Now I am thinking how to help Ukraine.  From Soviet's Islamic Fixed Deposit in Maybank Kuala Lumpur .. monthly dividend money will be used to develop back Ukraine.  Endless dividend money every month.  Broken buildings need to repair and hope that the owner will come back and occupy back his building.  Restore water, electricity and internet.  We will do the agricultural manufacturing in Ukraine unoccupied land. Need to do some environmental research and report .. first to know which area can be developed and which area cannot be touched.   

Maybank Malaya will train Soviet soldier's BANKERS UNIT.  Maybank or Soviet's Bank will be set up in Ukraine.  

What else?  Please let me think.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / KHALIFAH BERET HITAM 

 

Cold Room tiap negeri

Kepada MARA / FAMA / FELDA / Kerajaan Negeri

Kerajaan Negeri boleh labur buat cold room.  Supaya rakyat boleh letak produk produk frozen dalam cold room. 

AFFD Group (Agrobazaar) akan beli borong bayar kepada rakyat. Agrobazaar akan buat jualan runcit di rantaian kedai Agrobazaar.  

Cold Room claim komisen 15%.  Bergantung kepada laporan kewangan.  

KALAU ADA PRODUK FROZEN BOLEH LAH BUAT COLD ROOM.  

Keropok lekor dari Terengganu dan Kelantan.  Udang harimau dan udang galah (bamboo stick prawn) dari Sarawak dan Sabah.  Ikan dari Kuala Selangor.  Itik salai dari Negeri Sembilan.  Kerbau perap dari Pahang.  Kambing perap dari Perak.  Dan lain lain lagi.  

Kepada YB Dato Seri Tuan Ibrahim (Ben Holding Sdn Bhd)

Boleh buat subsidiari subsidiari syarikat sangkar ikan sungai di Kelantan dan Terengganu.  Perlu buat bilik sejuk beku kecil tepi sangkar ikan.  Keluar dari sangkar .. ikan terus dibekukan.  Sebelum lori sejuk datang ambil untuk dikumpulkan di Cold Warehouse Nippon Express.  AFFD Group akan beri modal 50:50 arrangement.  Pengusaha akan dapat bonus jadi saham sehingga saham jadi 50%.  Insya Allah.  

Agrobazaar nak beli borong stok ikan frozen ni dan dipasarkan di rantaian kedai Agrobazaar.  Insya Allah.  

Bagi nelayan laut boleh timbang bakul ikan ikut harga borong per kg dan terus disejukkan dalam cold room tepi jeti.  Harga borong ditentukan oleh LKIM.  Insya Allah.  

Harga borong dengan nelayan ialah harga runcit dibahagi 3 .. insya Allah.  Nelayan perlu ada bank saving a/c masing masing .. nanti urusniaga transfer ke akaun bank.  Tiada urusniaga wang tunai.  

Pemborong Cina nak mogok .. maka nelayan tak perlu ke laut .. AFFD beri sedekah RM1ribu seorang nelayan tiap bulan sehingga cold room siap dibina.  Insya Allah.   

Produk Cina muslim boleh letak tak lebih 20% storage space.  Dengan syarat produk Melayu masuk kedai Cina dalam 20% storage space juga.  

Kita hanya buat Cold Warehouse Nippon Express di negeri negeri berikut sahaja ..

Perlis .. ikan beku / ayam kampung beku  

Kedah .. ikan beku / ayam kampung beku

Perak .. kamping perap beku / ikan beku / ayam kampung beku

Selangor .. ikan beku / ayam kampung beku

Negeri Sembilan .. itik salai beku / itik salai perap beku / ayam kampung beku

Johor .. kambing perap beku / ayam kampung beku

Kelantan .. keropok lekor beku / ikan beku / ayam kampung beku / bamboo stick prawn

Terengganu .. keropok lekor beku / ikan beku / ayam kampung beku / bamboo stick prawn

Pahang .. kerbau perap beku / ikan beku / ayam kampung beku

Sabah .. udang galah (bamboo stick prawn) beku / udang harimau beku / ikan beku / ayam kampung beku

Sarawak .. udang galah (bamboo stick prawn) beku / udang harimau beku / ikan beku / ayam kampung beku

Stok udang galah (bamboo stick prawn) beku terhad.  Kita dulukan hantar ke Hilton Hotel.  Di luar negara jika teringin merasa boleh ke Hilton.  Terpaksa buat special order kalau belum ada stok.  Insya Allah.  

Filipina berminat dengan projek seperti di atas ini.  Filipina boleh mula rundingan dengan Nippon Express untuk bina cold warehouse di lokasi lokasi strategik.  50:50 arrangement.  Insya Allah.  

Indonesia juga berminat.  Dalam peringkat rundingan dengan Nippon Express.  Di Indonesia juga ada udang galah (bamboo stick prawn).  Insya Allah.  

Masak bamboo stick prawn dengan perencah sudee samada perencah mee bandung atau perencah tom yam memang menyelerakan.  Boleh tengok website www.sudee.com.my. Insya Allah.  

Insya Allah

CHAIRMAN AFFD GROUP  

 

for muallaf worldwide can claim zakat for business capital amounting to RM50 thousand

For muallaf (muslim convert) worldwide can claim zakat (Malaya) contribution for business capital amounting to RM50thousand or reasonable amount at local currency per person. 

AFFD has contributed zakat in the form of Islamic Fixed Deposit RM1trillion which yields dividends of approximately RM2billion every month.  Insya Allah enough and available for muallafs worldwide doing business.  Insya Allah.  

AFFD standby another RM1trillion Fixed Deposit Islamic with the dividends directed to Zakat Centre current a/c.  Insya Allah.

AFFD add another RM5trillion Fixed Deposit Islamic with the dividends directed to Zakat Centre current a/c.  Insya Allah.  

The six Fixed Deposit cert will be handed over to Zakat Centre when they mature. Insya Allah.  

Those willing to convert become muslim can come to any masjid during prayers any 5 times a day to meet Imam to pronounce shahadah.    

Then can come to zakat centre nearby to claim the zakat for business capital.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / KHALIFAH BERET HITAM 

 

Peluang berniaga untuk Cina muslim dan India muslim

Kepada Cina muslim dan India muslim

Kepada muallaf Cina dan India yang baru masuk Islam boleh tuntut zakat sebanyak RM50k tiap seorang dari pusat zakat untuk dijadikan modal berniaga. 

AFFD GROUP hulur duit zakat bulanan ke Pusat Zakat .. untuk tampung perkara di atas.  

Cina muslim dan India muslim dibenarkan ikut kursus entrepreneurship di UiTM di hujung minggu selama 1 semester.  Pensyarah akan pertimbang untuk diberikan modal masuk AFFD Group. 

50:50 arrangement.  Bila ada untung bersih akan diberikan bonus jadi saham beransur ansur sehingga mencapai 50% modal saham.  

Insya Allah

CHAIRMAN AFFD GROUP  

 

SIAPA BERET HITAM

LAKSAMANA BERET HITAM / KHALIFAH BERET HITAM / PANGLIMA TENTERA ISLAM SEDUNIA 

Pangkat Laksamana diberi oleh Rasulullah Nabi Isa AS untuk mengetuai Tentera Islam Sedunia dan jawatan Khalifah juga diberi oleh Rasulullah Nabi Isa AS untuk mentadbir seluruh dunia Islam di bawah Rasulullah.  Beret Hitam disebut dalam Kitab Injil dan nombor 666 dalam Kitab Injil adalah tarikh lahir saya 6/6/68.  Saya cucu Laksamana Hang Tuah .. dan nenek saya sebelah bapa adalah cucu Hang Nadim.  Hang Nadim berketurunan dari Hang Tuah.  Wali Besar ada sepasang lelaki dan perempuan.  Yang lelaki Beret Hitam dan yang perempuan Mariam Ibu Isa AS.  Wali Besar ditemani Malaikat Jibril.  Beret Hitam ni Penghulu Para Wali.

Dengan Operasi Backfire .. Laksamana Beret Hitam telah guna muslihat perang dengan menyusun Tentera Injil maka Tentera Pentagon telah berpaling tadah pada Israel lalu menyebelahi Tentera Islam.. maka Laksamana Beret Hitam telah berjaya mengalahkan tentera dajjal.  Dengan Operasi Beheaded .. Rasulullah Nabi Isa AS telah dapat memancung kepala dajjal menggunakan Pedang Rasulullah Nabi Muhammad SAW.  Dajjal sudah mampus.

Rasulullah Nabi Isa AS memerintahkan supaya jawatan Khalifah Islam diserah kepada Perdana Menteri Turki dan jawatan Panglima Tentera Islam Sedunia diserah kepada Jeneral Taliban Afghanistan.    

Tugas Laksamana Beret Hitam dah selesai.  Dah jadi kerja komando susun Tentera Islam Sedunia dan sistem Khalifah dikembalikan.  Alhamdulillah.   

Laksamana Beret Hitam propose General Malaya to be the Commander of Army .. insya Allah ..  

ISLAMIC ADMINISTRATION WORLDWIDE..  

World Leader .. Rasulullah Nabi Isa AS

Caliph .. Laksamana Beret Hitam (appointed by Rasulullah Nabi Muhammad SAW) .. Laksamana Beret Hitam doing planning for mega projects worldwide .. creating business and jobs for workers .. each country earning tax revenue .. insya Allah  ..  

Vice Caliph .. Dato Seri Zahid Hamidi ..perbetulkan hal riba dalam sistem perbankan dan berunding dengan luar negara supaya bayaran zakat boleh offset dengan cukai.  

Vice Caliph 2 .. Prime Minister Erdogan Turkey

Vice Caliph 3 .. Prime Minister Mesir

Vice Caliph 4 .. Prime Minister Qatar

Vice Caliph 5 .. USA Presiden Biden .. Leader of Europe .. need to put effort for entire Europe to embrace Islam.  

Vice Caliph 6 .. YB Dato Seri Tuan Ibrahim bin Tuan Man .. dilantik sebagai KETUA ULAMA SEDUNIA dalam hal masjid surau dan urusan penempatan Imam Imam masjid surau.  Urusan biasiswa para pelajar bidang agama dan juga bidang lain di peringkat sekolah hingga ke universiti.  Pembiayaan biasiswa dari wang zakat dinamakan ISLAMIC SCHOLARSHIP FUND.  Urusan meliputi seluruh dunia.  Memerlukan Administrative Executive tiap negara untuk membantu kerja DS Tuan Ibrahim.  Berilah gaji dari JPM.  Insya Allah.  Pihak White House USA, Kremlin Soviet, Paris France dan London Britain berhajat untuk berkongsi sumbang zakat 20:20:20:20:20 dengan Malaya kepada asnaf.  Insya Allah.  Semoga rahmat diturunkan Allah ke atas USA, Soviet, France, Britain dan Malaya.  Semua negara mesti buat current a/c zakat.  Nanti kita top up setiap akhir bulan.  

Vice Caliph 7 .. YB Dato Seri Rafizi Ramli .. menguruskan projek mega seluruh dunia.  

Administrative Executive (Malaya) .. JAKIM .. membantu YB Dato Seri Tuan Ibrahim ..  

(Caliph and all Vice Caliph can appoint their Administrative Executive respectively)

General Muslim Soldiers Worldwide .. Laksamana Beret Hitam (appointed by Rasulullah Nabi Isa AS)

2nd General .. General Taliban of Afghanistan  

3rd General .. General Pentagon

4th General .. General of al-Qaeda .. Arab Saudi  

5th General .. General Hamas of Palestine  

Commander of Army .. General Malaya  

Commander of Air Force .. General USA Air Force  

Commander of Navy .. Admiral Russian Navy  

Commander Special Forces .. Laksamana Beret Hitam  (appointed by Rasulullah Nabi Isa AS)

We will create a MUSLIM MILITARY FUND in Palestine Maybank.  Rasulullah Nabi Isa AS will handle this fund.  Various countries can contribute  by transferring funds into this current a/c annually which is considered as PROTECTION MONEY.

Malaya will create a current a/c in Kuala Lumpur Maybank .. MINDEF Malaya will handle this current a/c.  AFFD will contribute a fixed deposit of RM500billion in Maybank Kuala Lumpur using AFFD Holding name and the FD dividend will enter this current a/c every month.  Then this money will be transferred to MUSLIM MILITARY FUND in Palestine for Rasulullah to handle.   

Insya Allah ..  

 

Akan diisytihar nama negara MALAYA

Insya Allah Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong akan isytihar padam dua huruf 'si' pada nama negara jadi 'MALAYA'. 

Dalam bahasa cina 'si' maknanya mati.  Itu sebab ingin dipadamkan. 

Ada 3 langkah diikhtiarkan..  

LANGKAH 1 :  Operasi Khas .. ILMU PERANG dalam ANGKATAN TENTERA dan POLIS

Panglima Panglima yang terlibat berikut akan dianugerahkan beret hitam HULUBALANG DIRAJA ..   

1.  Panglima Angkatan Tentera (Datuk Panglima)

2.  Panglima Tentera Darat (Datuk Panglima)

3.  Panglima Tentera Udara (Datuk Panglima)

4.  Laksamana Tentera Laut (Datuk Laksamana)

5.  Ketua Polis Negara (Datuk Temenggong)

Panglima Panglima Komando yang terlibat dapat beret hitam HULUBALANG DIRAJA adalah seperti berikut ..

1.  Panglima Gerakhas

2.  Panglima Paskau

3.  Panglima Paskal

4.  Panglima UTK

5.  Panglima Komando 69

6.  Panglima Ungerin

LANGKAH 2 :  Operasi Khas .. Ekonomi orang Melayu dengan perlaksanaan PROJEK MEGA seluruh negara ..

Yang berikut dapat pangkat Kolonel dalam Hulubalang DiRaja .. 

7.  Pengerusi MARA (Baru naik pangkat jadi Leftenan Jeneral)

8.  Pengerusi FAMA 

9.  Pengerusi FELDA 

LANGKAH 3 .. Operasi Khas Gerakan Politik.  ikhtiar YAB Perdana Menteri mendapatkan sokongan majoriti ahli Parlimen.  Ketua ketua parti politik yang terlibat kempen padam dua huruf 'si' pada nama negara akan dianugerahkan beret hitam Hulubalang DiRaja dan jadi pembesar pembesar Istana Negara di bawah perintah Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong.  Insya Allah.  

Bila sudah berjaya YAB Perdana Menteri akan dianugerahkan replika Keris Tun Perak dan dapat gelaran Datuk Bendahara Tun Anwar Ibrahim.  

YAB Timbalan Perdana Menteri dicadangkan akan digelar Datuk Bendahara Zahid Hamidi.  Insya Allah.  

YB Menteri dan YB Timbalan Menteri yang menyatakan sokongan padam dua huruf 'si' pada nama negara juga akan dianugerahkan beret hitam Hulubalang Diraja .. akan dapat sepersalinan baju mengadap bersampin tengkolok serta sebilah keris setiap seorang.  Diterima sebagai Pembesar Istana Negara.  Insya Allah  .. 

Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong berkenan untuk menganugerahkan beret hitam Hulubalang DiRaja kepada semua Ahli Parlimen yang menyatakan sokongan padam dua huruf 'si' pada nama negara.  Akan dapat sepersalinan baju mengadap bersampin tengkolok berkeris setiap seorang.  Diterima sebagai Pembesar Istana Negara.  Insya Allah.  

Kerana YB Tun Mahathir yang approve projek mega (langkah 2) semasa bertugas sebagai Perdana Menteri maka Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong berkenan menganugerahkan beret hitam Hulubalang DiRaja kepada beliau.  Jasa Tun Mahathir kepada negara dikenang selalu.  Dicadangkan untuk terima Anugerah Replika Keris Tun Perak.  Dapat gelaran Datuk Bendahara Tun Mahathir Mohamad .. Insya Allah.  

Komando kita yang bertugas di Xinjiang, China ..  Sifu 27 dua kumpulan sesuai diberikan beret hitam HULUBALANG DIRAJA kerana melindungi negara Malaya dari dalam China.  Mereka ini jaguh Guru Kungfu Sun Tzu 100 gaya .. Ilmu Perang Class 3 Ilmu Tentera Nabi Sun Tzu AS.  Insya Allah.  

MEREKA INI AKAN DAPAT KERIS SEORANG SEBILAH .. REPLIKA KERIS PANGLIMA YANG MANA ADALAH ATAS BUDIBICARA TUANKU SULTAN ..  

Kita akan hantar 27 x 6 anggota komando masuk Pasukan Pengawal Rasulullah Nabi Isa AS di Palestin .. mengajar Ilmu Perang Class 2 (Ilmu Tentera Nabi Sulaiman) dan Class 1 (Ilmu Tentera Nabi Muhammad) untuk tentera Hamas.  Giliran bila cukup setahun .. ada dua kumpulan.  

Kita akan buat MILITARY ACADEMY NABI ISA AS di Palestin kursus Sarjana Muda Ilmu Perang triple twinning UPNM .. WESTPOINT dan SANDHURST.  Banyak praktikal dan ada sedikit teori Sun Tzu Art of War dalam Class 3 Ilmu Nabi Sun Tzu.  Jika tak lulus teori ni dan lulus semua praktikal saja masih dapat Diploma Ilmu Perang.  Ini peluang untuk para komando.  MINDEF Malaya akan sponsor kos akademi ini.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / PANGLIMA HULUBALANG DIRAJA 

 

Bala for not performing solat

According to Malaikat Maut the earth quake in Turkiye is bala for not performing solat 5 times daily.  

The unusual flood in Malaya is also bala for not performing solat 5 times daily.  

All muslims please perform your solat daily.  

Insya Allah

KHALIFAH BERET HITAM  

 

Masalah riba

Kepada Menteri Kewangan / JAKIM / Bank Negara 

Kad kredit Islamik sepatutnya buat profit charge sekali saja masa klien beli barang.  Konsep jual beli.  Islam haramkan riba dan halalkan jual beli.  

Haram buat profit charge bulanan atas balance kad kredit.  Ini riba.  

Personal loan Islamik pulak sepatutnya bank bayar ke vendor lepas tu markup sekali dan charge pelanggan bank monthly instalments.  

Haram personal loan bagi cash ke pelanggan bank.  Markup atas cash dan charge monthly instalment dengan cash jadi riba. 

Apply konsep jual beli .. beli ada barangnya .. lepas tu mark up profit charge .. dan akhir sekali jual letak kat customer suruh bayar monthly instalments.  

Insya Allah

KHALIFAH BERET HITAM  

Hukum menyanyi

Kepada YAB Perdana Menteri / JAKIM 

Menyanyi hukumnya harus.  

Buka aurat depan lelaki yang haram.  Tak pakai tudung depan wanita hukumnya harus.  

Wanita menari depan lelaki haram.  Wanita menari depan wanita harus.  

Wanita berbaju seksi beraerobik depan wanita hurumnya harus.  Depan lelaki haram. 

Insya Allah

KHALIFAH BERET HITAM  

AMAL MAARUF NAHI MUNKAR .. KULIAH

Ulama worldwide is encouraged to record their kuliah (lectures) at mosques and then broadcast in the television.  This is efforts of AMAL MAARUF NAHI MUNKAR.  

Insya Allah

KHALIFAH BERET HITAM  

 

OPS LANGKAH 3 GERAKAN POLITIK

 

Kepada YAB Perdana Menteri Dato Seri Anwar Ibrahim 

Dah sampai masa YAB Perdana Menteri buat Langkah 3 Gerakan Politik untuk dapatkan sokongan majoriti Ahli Parlimen untuk padam dua huruf 'si' (maknanya mati) pada nama negara.  

 

Ke bawah Duli Yang Mulia Yang DiPertuan Agong

Ampun Tuanku beribu ampun hormat patik harap diampun

Bila YAB Perdana Menteri dah bersedia dengan sokongan majoriti Ahli Parlimen .. maka Tuanku dah ada KUASA BUDIBICARA untuk isytihar padam dua huruf 'si'.  Insya Allah

 

Macam dulu dulu

Zaman gemilang kembali lagi

Gendang perang dipalu

Tak Melayu mati

 

Pada hari kuatkuasa padam dua huruf 'si' pada nama negara .. hari cuti umum .. komando akan buat

PERTUNJUKAN LEMBING PENGAWAL ISTANA di hadapan Tuanku Sultan Sultan di Dataran Merdeka Kuala Lumpur dan disiarkan di TV3. 

Insya Allah.  

 

Ampun Tuanku

Terima kasih

 

LAKSAMANA BERET HITAM 

 

Kepada Gerakhas / Paskal / Paskau / UTK / Komando 69 / Ungerin

Pada hari berkuatkuasa padam 2 huruf 'si' boleh ke komando buat pertunjukan depan Tuanku Sultan Sultan .. 

Pertunjukan Lembing Pengawal Istana .. caranya minta dengan para wali Hulubalang Melaka

Lembing lama Istana Kuala Kangsar ada 12 bilah ..  

Cari gendang yang sesuai untuk dijadikan gendang perang.  Boleh berkawad ikut rentak paluan gendang.  

Insya Allah

PANGLIMA ANGKATAN TENTERA

 

Empayar Islam dibina

Empayar Islam dibina

Seluruh dunia dari Timur hingga Barat

Dipimpin Rasulullah Nabi Isa AS bersama Khalifah Turki

Dilindungi Tentera Islam Sedunia

Tentera Islam diketuai Laksamana Beret Hitam

 

Empayar Islam dibina

Dajjal sudah berjaya dipancung Rasulullah

Dunia aman damai dan makmur

Islam tersebar seluruh dunia

Laungan azan berkumandang seluruh dunia

 

Empayar Islam dibina

Projek mega diusahakan

Peluang kerja dan peluang berniaga

Insya Allah nanti tiada yang miskin

Orang miskin bina bangunan tinggi tinggi

 

Empayar Islam dibina

Rasulullah Nabi Isa AS membimbing

Bimbing jalan ke syurga

Dunia aman makmur

Selamat dan sejahtera

 

Insya Allah

 

Arakan Army protecting Rohingyas

Arakan Army is protecting Rohingyas in Arakan.  Please do not disturb Rohingyas in Arakan.  Muslim Soldiers is protecting Arakan now.  Al Qaeda is providing support to Arakan Army.  

Rohingyas now safe to return back to Arakan.  Will be escorted by al Qaeda.  

Askar Melayu 500 men will be in Arakan as peacekeeping force ..  

Angkatan Darat TNI 500 men from Indon is on the way to Arakan as peacekeeping force also.  

Taliban 500 men move to Arakan as peacekeeping force.  

USA Green Beret 500 men move to Arakan as peacekeeping force.  

USA to send 5 lorries by hovercraft to Arakan.  

10 Briged Para 500 men move to Arakan as peacekeeping force.  Air drop.  

Gerakhas 4 men / Paskal 4 men / Paskau 4 men / UTK 4 men / 69 Commando 4 men / Ungerin 4 men .. one second flight to Arakan by BlackHawks .. helicopters to standby in Arakan ..  

Myanmar soldiers do not enter Arakan.  Or risk being shot.  

Rasulullah Nabi Muhammad SAW commands that Arakan is now separated from Myanmar.  

Rohingyas will choose an Arakan leader temporarily before an election.  

Temporarily Arakan Army General will be the Arakan Leader until we conduct an election.  

World Scout need to prepare food for Rohingyas returning back to Arakan until they can manage on their own in Arakan.  

Red Crescent need to prepare for medical services in Arakan until they have their own hospitals and clinics ..  

MINDEF Malaya need to create a current a/c to accept donations and contributions for aid in Arakan.  

Angkatan Pertahanan Awam Malaya (APM) can setup offices in Arakan and standby for any public emergencies.  

Arakan Leader (General) request for Arakan to be a state in Malaya.  Malaya agree.  

Arakan Army is our new regiment in Angkatan Tentera Malaya (ATM).  Alhamdulillah.  

Our policy BUMIPUTRA RULES .. we will help Arakan Bumiputra to manage Arakan on their own.  Insya Allah.  

Insya Allah all Muslim Soldiers in Arakan will be protected by 6000 Malaikat.  Already got permission from Rasulullah Nabi Muhammad SAW to use the service of 6000 Malaikat.  

All Rohingyas anywhere in the world must solat 5 times daily .. do not miss your solat.  Insya Allah all Rohingyas can return back to Arakan.  Last time so many do not solat 5 times daily and this is why get bala being slaughtered by Myanmar soldiers.  

During Rasulullah times in war against musyrikin .. Rasulullah soldiers being helped by 6000 Malaikat .. now we try to use the same technique get help from 6000 Malaikat.  In order to get this assistance from Malaikat .. all Rohingyas must solat 5 times daily and frequent solat hajat in jamaah.  Insya Allah.  

Myanmar commandos can learn this Class 5 Ilmu Perang .. 6000 Malaikat assistance if willing to be muslims.  Entire soldiers need to be muslims for it to be effective for entire Myanmar soldiers.  Insya Allah.  Myanmar being a Malaya Colony no need to pay in order to learn .. only need to incur expenses like travelling and food.  

Muslim soldiers do not enter Myanmar .. whatever negotiations can use zoom.  

We know 5 groups of Myanmar commandos have entered Arakan through jungle near the border .. please retreat or risk being shot at.  

Hitman heading towards Malaya border has been hit by javelin.  

We proceed with training for Arakan Army / Arakan Navy / Arakan Air Force / Arakan Police in Malaya before being deployed to Arakan when ready .  Insya Allah.  

Preparing ahead for Arakan general election in 2025.  Setting up ARAKAN ISLAMIC PARTY.  At the moment General Arakan will be the temporary CHIEF MINISTER.  Insya Allah.  

AL-QAEDA IS NOW THE FIELD COMMANDER IN ARAKAN OPERATION.  

Insya Allah

LAKSAMANA BERET HITAM / GENERAL MUSLIM SOLDIERS WORLDWIDE  

 

Bantuan kupon miskin bandar dan kampung (projek asnaf)

Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) ada sediakan kupon barang dapur untuk disedekahkan kepada golongan miskin bandar dan kampung.  Mereka yang gaji bersih kurang dari RM3000 layak menerima kupon berjumlah RM300 tiap bulan.  

Mereka yang layak mesti bawa bank statement saving a/c sebagai bukti amaun gaji bersih.  Pendaftaran perlu dibuat dahulu dan terus diberikan kupon barang dapur tiap bulan.  

Pendaftaran perlu di renew tiap tahun sebab masing masing ada increment gaji.  

Boleh juga buat pendaftaran dan serahan kupon di pejabat UMNO kawasan masing masing.  UMNO ingin membantu golongan miskin bandar dan kampung.  Serahan kupon dibuat setiap bulan.  

Ada juga mobile app wallet e-coupon. Boleh guna wallet e-coupon untuk beli barang dapur.  Bagi asnaf yang layak dan sudah didaftarkan akan menerima e-coupon RM300 tiap bulan.  

Veteran Group milik UMNO ada menyumbang sebahagian dana sedekah untuk projek ASNAF ini.  Ada juga dari sumbangan syarikat swasta dan dari Kementerian Kewangan.  Dari projek mega Jabatan Perdana Menteri (JPM) .. LHDN dapat hasil cukai lebih maka kerajaan nak sedekah sedikit untuk golongan miskin.  SUDAH MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMIMPIN UNTUK BANTU GOLONGAN MISKIN.  Ini projek UMNO dan PKR.  

SEMENTARA MENUNGGU WEBSITE DAN MOBILE APP SIAP KITA BUAT PENDAFTARAN MANUAL DULU DAN ASNAF AKAN MENERIMA KUPON SEGERA.  

Insya Allah  

 

Harapan bangsaku

Bangsaku Melayu mengharap

Kesultanan Melayu dikekalkan

Raja payung negara

Membela nasib rakyat

Daulat Tuanku

 

Bangsaku Melayu mengharap

Nasib dibela

Jangan kata Melayu mati

Sakit mata tengok 'si'

Mohon segera padam 'si"

 

Bangsaku Melayu mengharap

Kekuatan tentera Melayu dibina .. ini langkah 1

Guna ilmu perang dalam Angkatan Tentera

Angkatan Tentera Malaya siap sedia

Menghadapi sebarang kemungkinan .. insya Allah

 

Bangsaku Melayu mengharap

Ekonomi Melayu dibela .. ini langkah 2

Buat bisnes di desa dan pekan

Hendak jadi tawkey pula

Tidak mahu hanya kuli saja

 

Bangsaku Melayu mengharap

Lahirnya usahawan usahawan graduan

Melayu nak pegang ekonomi negara

Tak Melayu hilang di dunia

Dari dulu lagi Hang Tuah dah pesan

 

Bangsaku Melayu mengharap

Perdana Menteri berperanan gerakan politik .. ini langkah 3

Mohon sokongan ahli Parlimen Melayu

Untuk padam 'si' pada nama negara

Anugerah Keris Tun Perak menunggu

 

Bangsaku Melayu mengharap

Pemimpin Melayu bersatu dalam UMNO

UMNO tunjang politik Melayu

Parti yang dominan dalam BN

Hidup pemimpin Melayu

 

Indahnya Malaya

Indahnya Malaya

Negara tumpah darah ku

Negara ku tercinta

Jangan kata Melayu mati

Tak Melayu mati

 

Indahnya Malaya

Mohon Tuanku pertimbang

Kuasa Budibicara Raja Raja

Kita padam dua huruf 'si'

Sekarang nama negara ku Malaya

 

Indahnya Malaya

Gendang perang berbunyi

Para pendekar berbaris

Menunggu titah perintah Tuanku

Hidup Raja hidup Melayu

 

Indahnya Malaya

Zaman gemilang kembali lagi

Melayu kan gagah di Nusantara

Ketuanan Melayu dikekalkan 

Bujur lalu melintang patah

 

Indahnya Malaya

Berbagai bangsa

Berbagai keturunan

Berbagai budaya

Melayu Bumiputra yang memerintah

 

Gegak Gempita

Gegak gempita meriam berbunyi

Semua soldadu siap sedia

Menunggu pengisytiharan Agong

Padamnya dua huruf 'si"

Di hujung tahun 2022

 

Gegak gempita meriam berbunyi

Indahnya MALAYA

Tanah tumpah darah

Tanah air kita

Zaman gemilang kembali lagi

 

Gegak gempita meriam berbunyi

Tak Melayu hilang di dunia

Dah lama Hang Tuah pesan

Kata keramat Hulubalang

Tinggalkan pesan untuk anak cucu

 

Gegak gempita meriam berbunyi

Melayu berjuang dalam tentera dan ekonomi

Bina kekuatan seluruh negara

Tak Melayu mati

Ketuanan Melayu dipertahankan

 

Gegak gempita meriam berbunyi

Melayu jangan leka jangan cuai

Berbagai cabaran menanti

Hidup Melayu hidup UMNO

Melayu memerintah di tanahair sendiri .. insya Allah

 

Gegak gempita meriam berbunyi

Nama rasmi negara sekarang MALAYA

Terjemahan ke bahasa Melayunya TANAH MELAYU

Kuasa budibicara Raja Raja

Dengan sokongan Ahli Parlimen

 

SMALL OFFICE CONCEPT of affdmgt

No need for a big office.  Just enough with an office lot at a row of shops in a housing area.  Staffs work at client's office or work from home.  Some jobs are suitable to do at client's office and some jobs can do at home.  We use cloud accounting system.  Staffs work from home can be controlled with jobs assignment for a month need to be done.  Manager review their work at a distance.  If working at client's office can request client to provide a computer.    

Standby in office are only manager and company secretary.  Need to have 6 desks in the office for the staffs to share coming in and out.  Meeting table need to be quite big.  And need some space to store documents.  Documents which have not been done can be kept in the store.  Documents which have been done immediately must return back to client's office.  These is enough to operate one accounting business.    

By doing like these we are operating at low fixed costs.  Small office concept.  Can have 50 staffs managed by one office.  Only need to maintain a manageable number of large staffs.  Can handle a large area by doing like these.  Use staff's laptop and office will pay allowance of computer and internet totalling RM130 monthly and manager can manage the cloud accounting system.    

Small client can use Niagawan and big client can use Oracle.  If need to replace expired staff's laptop so can buy an AFFD Pad using credit card and office will pay monthly allowance of computer RM50 and unifi mobile internet RM80 which totals to RM130 every month.  AFFD Pad can use a unifi sim card which has unlimited data, which only costs RM79 every month. Enough to work from 9am until 9pm.  Then take a rest and do brisk walking on a treadmill at home to refresh the stamina to work the next day.    

Insya Allah ..

 

INSYA ALLAH

Serta dari Orang Tua ku / Rasulullah Nabi Muhammad SAW serta Para Rasul dan Para Nabi sekalian / Jibril dan para Malaikat / Aminah Ibu Muhammad / Mariam Ibu Isa / Puteri Gunung Ledang dan para Wali sekalian.